Fantastičan Uskrs - Visit Baranja

Loading Događaji

« Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Fantastičan Uskrs

23 ožujka @ 10:00 - 17:00

Uskrs nam ove godine dolazi u velikom FANTASTičnom stilu, a SRC Kneževi Vinogradi će postati epicentar uskršnje čarolije, kako za one najmlađe tako i za one nešto „malo“ starije!

Uskrsni mini sajam će biti pravo mjesto za pronalazak najljepših uskršnjih darova i dekoracija, dok će radionica tradicionalnog bojanja jaja otkriti stare tajne naših majstorica iz SKD Prosvjeta PO Kneževi Vinogradi i KUD-a Živojin Žiko Mandić.

Zekin show program će zabaviti naše najmlađe posjetitelje, dok će ih Zekin disco potaknuti da na plesnom podiju zasjaju poput pravih zvijezda!

Koliko poznajete uskršnje običaje? Sudjelujte u Uskrsnom kvizu i pokažite svoje znanje dok se natječete za slatke nagrade!

Natjecanje u tucanju jaja je prilika da pokažete svoju snagu i preciznost, a najbolji će biti nagrađeni slatkim iznenađenjima!

Igre i radionice čekaju sve male i velike kreativce da izraze svoju maštovitost, dok ćemo facepaintom dodati još malo boje i učiniti sve nas još veselijima!

Jeste li spremni za avanturu Potrage za pisanicama? Pripremite košarice i dovedite vašu djecu u potragu za skrivenim blagom boja i radosti!

*radi tehničkih i organizacijskih priprema Vas molimo da ispunite prijavu za navedenu potragu – https://forms.gle/BKRtcEi2UHRpxM3g8

Spremite se za najzabavniji Uskrs ikad viđen!

Vidimo se 23.3.2024. na SRC Kneževi Vinogradi, gdje će se sve ovo i još mnogo toga događati!

Detalji

Datum:
23 ožujka
Vrijeme:
10:00 - 17:00

Organizator

Općina Kneževi Vinogradi

Lokacija

Kneževi Vinogradi
Comments are closed.
Skip to content