Iznajmljivačima osigurana aplikacija mVisitor - Visit Baranja

Iznajmljivačima osigurana aplikacija mVisitor

Turistička zajednica Baranje je prva na području Osječko-baranjske županije osigurala svim pružateljima smještaja besplatno korištenje mobilne aplikacije mVisitor za lakšu prijavu gostiju i komunikaciju između dionika.

Baranja se i ovoga puta pokazala kao predvodnik kontinentalnog i ruralnog turizma.

mVisitor je mobilna aplikacija za olakšanu i pojednostavljenu prijavu gostiju i dodatan alat za komunikaciju na razini turističke zajednice i iznajmljivača.

Nakon preuzimanja mobilne aplikacije sa ovlaštenog Apple ili Google Store-a, prijava gostiju sada postaje lakša i brža nego ikad. Mobilna aplikacija je besplatna za sve iznajmljivače.

Dostupna je od 1. rujna 2023. godine.

mVisitor je nastao s ciljem stvaranja ekosustava između iznajmljivača, turističkih zajednica i gostiju. Cilj mu je olakšati i pojednostaviti proces prijave, interakciju između sudionika, te ponuditi gostima sve potrebne informacijama o ponudi i destinaciji lokalnog područja.

Za sva pitanja, povratne informacije, vlastite ideje, nove značajke ili poboljšanja slobodno nam pišite! Javite nam se na mail support@intersoft.uno ili na broj telefona: +385 52 330093.

Upute za korištenje

Comments are closed.
Skip to content