BRUT - Baranja Rural Trail - Visit Baranja

Loading Događanja

« Događanja

BRUT – Baranja Rural Trail

19 lipnja

Baranja Rural Trail izazovna je biciklistička utrka koja se vozi po neasfaltiranim cestama, surducima te poljima Baranje u dužini od 25 odnosno 50 kilometara, koja će se održati 19. lipnja 2021. godine.

 

BRUT se može voziti na svim vrstama MTB, ciklokros, gravel i trekking bicikala, a jedini je uvijet da je bicikl tehnički ispravan. Konfiguracija utrke ne favorizira niti jedan tip bicikla – negdje možete ići brže, negdje sporije, a na nekim mjestima ćete možda i gurati bicikl.

 

Organizator utrke je Udruga Baranja i turizam iz Belog Manastira u suradnji s udrugom Đola iz Darde.

 

Staza utrke BRUT proći će kroz područja grada Belog Manastira, općina Kneževi Vinogradi, Popovac i Draž te će se pritom koristiti prirodni potencijali Banskog brda, postojećih ruta i nerazvrstanih puteva koji pružaju ljepotu, zahtjevnost i izazov.

 

Start i cilj utrke su u Belom Manastiru, a na stazi utrke postavit će se četiri kontrolne točke, i to na vidikovcu Belje i mjestima Popovac, Draž i Kotlina.

 

Prije, za vrijeme i nakon završetka utrke, na području starta/cilja, organizirat će se različite promotivne i edukativne aktivnosti, škola biciklizma za najmlađe, utrka po poligonu za za učenike osnovnih škola, pokazne vježbe pružanja prve pomoći, probne vožnje novih modela bicikala, itd…

 

Za prijave kliknite na: https://www.baranjaruraltrail.com/prijava/

 

Za sve ostale informacije posjetite web stranicu: https://www.baranjaruraltrail.com/

 

 

 

Detalji:

Datum:
19 lipnja
Web stranica:
https://www.baranjaruraltrail.com/

Organizatori

Udruga Baranja i turizam
Udruga Đola Darda
Skip to content