Drugi Dani Baranjskog Bauhausa - Visit Baranja

Loading Događaji

« Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Drugi Dani Baranjskog Bauhausa

16 rujna @ 17:00 - 17 rujna @ 22:00

 

Udruga Fantast iz Kneževih Vinograda organizira Druge Dane Baranjskog Bauhausa koji će se održati 16. i 17. rujna na SRC Kneževi Vinogradi. Ove godine po drugi put slavimo suvremenu umjetnost, kreativnost, multikulturalnost i, naravno, naše Baranjske velikane svjetske škole Bauhaus: tekstilnu dizajnericu Otti Berger, umjetnika i glazbenika Andora Weiningera, te arhitekta i slikara Farkasa Molnara.

Posjetiteljima se na dvodnevnom festivalu pruža prilika saznati što je bio Bauhaus, tko su ti velikani iz Baranje te zašto je njihova priča i djelovanje i danas bitno. Pored informativnih izložbi, predavanja i interaktivnih instalacija, nudimo i glazbeno-zabavni sadržaj. Popularan tulum BURE kulture posjetit će nas u subotu, a posebna glazbena poslastica u nedjelju je instrumentalni Kontra kvartet iz Maribora s vrućim balkanskim i istočnim ritmovima. Naše najmlađe umjetnike očekuje mala škola umjetnosti.

U nedjelju, 17. rujna, s početkom u 15 sati nastupati će Kontra Kvartet iz Slovenije. Iskusni glazbenici koji čine bend Kontra Kvartet su: Daniel Marinič (harmonika), prof. Vesna Čobal (violina), Petar Marić (gitara), Branko Smrtnik (kontrabas) i Domen Marn (klarinet).

Detalji

Početak:
16 rujna @ 17:00
Kraj:
17 rujna @ 22:00
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/308698591689549

Organizator

Udruga Fantast

Lokacija

Kneževi Vinogradi
Comments are closed.
Skip to content