Baranja Night Trail - Visit Baranja

Loading Događanja

« Događanja

Baranja Night Trail

12 lipnja

Baranja Night Trail

Baranja Night Trail je trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

Stellar Trail
je utrka dužine 33 kilometra. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.
Staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Staza će biti označena crveno bijelim trakicama i reflektirajućom folijom. Moguća su iznenađenja na stazi. Na stazi će biti postavljene kontrolne točke koje naglašavaju zaboravljene znamenitosti kraja.
Staza utrke će ići novom trasom: Draž, Batina, Popovac. Kontrola kontrolnih točaka se vrši pomoću perforacijskih kartona. Natjecatelji koji ne budu imali prikupljene sve kontrolne točke biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji imaju sve kontrolne točke bez obzira na vrijeme.
Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima.

Svi natjecatelji koji završe utrku dobiti će medalju, a tri prvoplasirana po spolu dobiti će nagrade sponzora i pehare.

 

Lunar trail je utrka ukupne duljine 19km. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu. Staza je trail koncept i vrijedi isto što i za Stellar trail.

Oprema

Natjecatelji koji ne budu imali obaveznu opremu neće moći nastupiti na utrci. Oprema se sastoji od: čeona lampa sa rezervnim baterijama, prva pomoć (sterilna gaza i zavoj) i minimalno 1L tekućine.

Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 16 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Okrjepa je osigurana  za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru.  Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

 

 

Prijave za utrku

Prijava putem http://racesmanager.com/ .Utrka je limitirana na stotinu natjecatelja. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 01. ožujka 2021 zaključno s 28. svibanj 2021 ili do popunjavanja prijava i uplata. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Nakon popunjavanja broja od stotinu natjecatelja prijava na utrku neće biti moguća.

Startnine

120,00 kn za sve kategorije

Uplata kotizacije moguća je putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.
Uplate na žiro račun HR6423400091110438102, Udruga Zelena točka Baranja, Žrtava Domovinskog rata bb, Šećerana 31300.

Startni paket

 

  • Startni broj
  • Okrjepu za vrijeme utrke
  • Vožnja na mjesto startna
  • Medalja za sve natjecatelje koji završe utrku
  • Obrok i piće nakon utrke
  • Trasiranje staze
  • Startni paket, torba i majica
  • Nagrade za prvoplasirane
  • Osiguranje Hgss-a za vrijeme utrke

Detalji:

Datum:
12 lipnja

Organizator

Zelena točka Baranje
Telefon:
+385 98 972 9348
E-pošta:
sinisajonjic@gmail.com

Lokacija

Popovac
Skip to content