18. Vinski maraton - Visit Baranja

Loading Događaji

« Događaji

18. Vinski maraton

22 rujna @ 16:30 - 23 rujna @ 23:00

18. Vinski maraton održava se 22. i 23. rujna u poznatim zmajevačkim surducima. Rekordni broj vinara i ruta druga kroz tri surduka.

PETAK (22.9.)  – PREMIUM VINSKI MARATON

  • KATOLIČKI SURDUK, ZMAJEVAC
  • 20 sati koncert Harisa Džinovića

U petak će se održati Premium vinski maraton na kojem će se uz bonove moći kušati premium vina uz zabavan sadržaj. Sve se odvija u Katoličkom surduku od 15 sati. Svečano otvorenje uz glazbeno-zabavni program koji će otvoriti umjetnički virtuozi, gitarski kvartet iz Szekszárda i kulturno-umjetnički program te povorka. U 20 sati očekuje nas koncert Harisa Džinovića. Na Premium maratonu će se moći kušati kvalitetna i vrhunska vina desetak lokalnih vinara te vina gostiju iz Mađarske i Srbije. Gastro ponuda će se sastojati od domaćih proizvodima i jela.

SUBOTA (23.9.)  – VINSKI MARATON

Vinski maraton u subotu je rezerviran za cjelodnevnu šetnju kroz Katolički i Reformatski surduk te ostatak naselja. Uz kartu u rukama cilj je obići svaki vinski podrum i prikupiti počate za svaku popijenu čašu. Zabava i glazbeni program biti će na nekoliko punkova s više bina i nastupa. Za sudjelovanje u subotnjem Vinskom maratonu potrebna je prijava. Kotizacija za subotu uključuje vinsku čašu s tobolcem, ruksak, startni broj, kartu s bonovima za degustaciju vina, te prema opciji i povratnu autobusnu kartu na relaciji Osijek – Zmajevac – Osijek prema naznačenom voznom redu.

PRIJAVE

 

 

Detalji

Početak:
22 rujna @ 16:30
Kraj:
23 rujna @ 23:00
Web stranica:
https://www.facebook.com/vinskiwinemaraton

Organizator

Udruga Surduk
Phone
+38531734131
E-mail
vinskimaraton@gmail.com
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Zmajevac
Zmajevac, 31307 Croatia (Local Name: Hrvatska) Pogledaj na Google maps-u
Comments are closed.
Skip to content