Odaberite odredište

Želite detaljnije informacije o mjestu:

Događanja

Cikloturizam

cikloturizam

Interaktivna karta

interaktivna karta

Vinske ceste

vinske ceste

HM rent-a-car

hm rent a car

TZ Osječko-baranjske županije

TZ Osječko-baranjske županije

Ledena berba 

siječanj, 2019

Vinceška 2019.

I ove se godine u Baranji obilježava blagdan sv. Vinka - 22. siječnja. Ovdje pogledajte programe naših vinara.Vinarija Belje održat će proslavu Vinceške u novoj vinariji na Banovom brdu 22. siječnja.Vina Kalazić obilježit će blagdan svetog Vinka 22.01.2019. godine u novoj vinariji u Zmajevcu. Program obilježavanja započet će u 12:00h prvom ovogodišnjom rezidbom uz prisustvo poslovnih partnera i uzvanika iz društvenog života.OPG Kočevar u sklopu kojeg je vinarija, planira obilježiti Vincešku u Kneževom dolu, u dane vikenda prije sv. Vinka (19.01), kao i na sam 22.01. Tom prilikom ponudit će prigodna jela (grah, kobasice) i vina po akcijskim cijenama uz dvije žive glazbe.Podrum Čočić u Zmajevcu proslaviti će Vincešku 22. siječnja, koja će se sastojati od dva dijela:

od 12 do 14 sati svaki će gost dobiti pripremljen štap sa kobasicom i slaninom kojeg peče na otvorenoj vatri ispred podruma. Uz to se nude domaće rakije, kruh ispod peke i domaće vino. Uz druženje oko vatre goste će zabavljati živa glazba.

Drugi dio proslave nastavit će se u autohtonom vinskom podrumu uz domaće slane i slatke zalogaje - pogačice, kiflice, kolače. Glazba će biti i dalje prisutna, kao i konzumacija pića u neograničenim količinama.

Cijena po osobi je 150 kn, a domaćini još napominju da se treba toplo odijenuti, iako uz njihova vina nema zime!