Odaberite odredište

Želite detaljnije informacije o mjestu:

Događanja

Cikloturizam

cikloturizam

Interaktivna karta

interaktivna karta

Vinske ceste

vinske ceste

HM rent-a-car

hm rent a car

TZ Osječko-baranjske županije

TZ Osječko-baranjske županije

 

studeni, 2017

Martinje u Baranji


Seljačko domaćinstvo „Bakine čarolije“

-Povodom obilježavanja blagdana vina i vinara „ Sv Martina“ , Seljačko domaćinstvo „Bakine čarolije“ ,  svim parovima ili grupama  koji su  korisnici smještaja našeg domaćinstva od 10 do 12 11. 2017 ( petak i subota), na dan Sv. Martina (11.11) nudi besplatan ručak  i piće u neograničenim količina. Za ručak u ponudi je fiš, peka sa piletinom,  domaćim kobasicama , slaninom i domaćim kukuruznim kruhom, pita krumpiruša i zeljanica iz krušne peći. Gosti, u našem svratištu,  mogu i sami sudjelovati u pripremi hrane.


Podrumi Kolar

- Na dan sv. Martina od 11:00 sati pa do 21:00 sat Podrum Kolar poziva Vas na svježe dimljene kobasice kuhane u vinu po promotivnoj cijeni od 25,00 kuna. Svim gostima uz kobasice nudimo i da počaste svoje nepce našim izvanrednim mladim vinima koja su također po promotivnim cijenama.

Sobe Irena

Povodom Martinja sobe Irena daruju Vas sa 10% popusta. Cijena noćenja za Martinje iznosi 95,00 kuna po osobi za jedno noćenje.

Etno Kuća Martinov

Posjetite nas za Martinje te kušajte naše lovačke kobasice sa kiselim kupusom po cijeni od 30,00 kuna po osobi. Predjelo i desert su iznenađenje kuće. Uz ponudu hrane naravno nudimo i kušanje mladog vina.

Kušaonica Svijetli dvori

Vrata kušaonice otvorena su za Martinje od 13:00 do 21:00 sat. Očekujemo Vas na kušanju našeg mladog vina.


Stara Baranja

Seosko domaćinstvo Stara Baranja iz Kneževih Vinograda, u povodu Martinja, od 10. do 12. studenog, priređuje promotivnu ponudu s namjerom da doživite posebni baranjski krajolik, ljude, običaje, hranu i vino, u autohtonom stilu. Ponuda uključuje: 2 noćenja za 2 osobe s doručkom + baranjska dobrodošlica - hladna plata "Stara Baranja" (domaći kulen, kobasica, čvarci, lepinjice, domaće vino i rakija, sokovi)!